Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Οι ανθρωποθυσίες στα κέρδη και στον Σαβαώθ

Οι αδίστακτοι, αιμοδιψείς σιωνιστές του Ισραήλ, άξιοι μιμητές και συνεχιστές του έργου των  πανάρχαιων προγόνων τους, Μωϋσή και Ιησού του Ναυή (περίπου το 1000 π.Χ), συνεχίζουν όλο και πιο συστηματικά  την εξόντωση  ανθρώπων, την καταστροφή των περιουσιών τους, την ισοπέδωση  των τελευταίων σπιθαμών γης που έχουν απομείνει στους δυστυχείς  παλαιστινίους από προηγούμενες επιθέσεις του αιμοσταγούς γείτονα - βιβλικού τιμωρού. Ο «εκλεκτός λαός του Θεού», όπως ακόμη αυτοαποκαλούνται οι ισραηλινοί ράμπο, αντιγράφει με ακρίβεια τις θηριωδίες που διέπραξαν οι αρχαίοι πρόγονοί του σε βάρος των λαών της περιοχής, ύστερα από εντολές και υπό την εποπτεία ενός εκδικητικού  και σαδιστή θεού κατασκευασμένου στους  νοσηρούς εγκεφάλους των αρχηγών τους: Μωϋσή, Ιησού του Ναυή και άλλων. Ο Μωϋσής, στις κατ’ ιδίαν επαφές με τον αλλόκοτο αυτόν Θεό, είχε υποσχεθεί  να υλοποιήσει τις  απάνθρωπες εντολές Του. Να εξοντώσει δηλαδή και να εκδιώξει από τις εστίες  τους  όλους τους λαούς της περιοχής ώστε να περιέλθει όλη στην ιδιοκτησία της φυλής του. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει το θεάρεστο τούτο έργο και πέθανε αφήνοντας την συνέχεια στον μαχαιροβγάλτη διάδοχό του, τον Ιησού του Ναυή, που δεν άφησε λίθον επί λίθου σε όλες τις πόλεις που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στην περιοχή που ο Θεός είχε υποσχεθεί για ζωτικό χώρο  στους «υιούς του Ισραήλ». Στο κεφάλαιο «Ιησούς του Ναυή», της θεόπνευστης υποτίθεται Παλαιάς Διαθήκης, περιγράφονται με ακρίβεια και ανατριχιαστική λεπτομέρεια οι απίστευτες θηριωδίες των «εκλεκτών υιών του Ισραήλ», που  τις διέπρατταν σε βάρος των γηγενών, χωρίς καμία αναστολή αφού γίνονταν όλες κατ’ εντολήν και υπό την κάλυψη του Κυρίου Τους,  που τους πρόσταζε:  «…στις πόλεις  όμως των λαών τούτων τις οποίες ο Κύριος ο Θεός σας, σας δίνει για ιδιοκτησία, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει ζωντανός. Οφείλετε να τους εξοντώσετε όλους. Τους Χετταίους, τους Αμορραίους, τους Χαναναίους, τους Φερεζαίους, τους Ευαίους και τους Ιεβουσαίους, όπως σας είχε δώσει εντολή ο Κύριος ο Θεός σας». Και δεν Του αρκούσε να «πατάξουν εν στόματι μαχαίρας» τους ανθρώπους, και να «κατακαύσουν εν πυρί» τις πόλεις, η διαταγή περιελάμβανε και τα ζώα για τα οποία έλεγε ότι δεν πρέπει να μείνει ζωντανό «ουδέν έχον πνοήν».  Λίγο δε, πριν αποδημήσει προς συνάντηση του αγαθοεργού κι ελεήμονα αυτού Κυρίου ο ράμπο Ιησούς του Ναυή, ενεφανίσθη πάλι μπροστά του ο συγκεκριμένος Κύριος Σαβαώθ ή Γιαχβέ ή Ελοχείμ, ή Ηλί, ή Αδωναϊ,  και του είπε: «Συ είσαι γέρων, αλλά μένει πολλή γη ακόμη να κυριευθεί. Εγώ όμως θέλω όλοι αυτοί οι λαοί να εξολοθρευτούν». Ουσιαστικά δηλαδή του επέστησε την προσοχή, πριν τα τινάξει, να βρει άξιο διάδοχο για την συνέχιση του μακελειού.  Και έτσι έγινε. 
ΒΡΕΘΗΚΕ όχι ένας αλλά πολλοί  διάδοχοι κι ο καθένας ηγήθηκε μιας από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους. Βέβαια για τα χρυσά αργυρά και χάλκινα σκεύη και κοσμήματα  που μαζεύονταν από το πλιάτσικο των κατεστραμμένων πόλεων, η διεστραμμένη στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, απαιτούσε να παραδίδονται όλα στο Ναό, δηλαδή στην απόλυτη διάθεση της  ηγετικής συμμορίας που έτσι γινόταν συνεχώς πλουσιότερη, ισχυρότερη κι αλαζονικότερη. Εκείνα τα χρόνια άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μεγάλο πλούτο ήταν να συγκροτήσει μια πολυάριθμη ομάδα από αποφασισμένους, άπληστους μαχαιροβγάλτες, να τους ντοπάρει επαρκώς με ισχυρή δόση θρησκευτικού φανατισμού για κάποιον δήθεν πανίσχυρο  Θεό που είναι μοναδικός, αληθινός, πιο ισχυρός από άλλους «συναδέλφους» του  και θα τους προστατεύει, αρκεί να Τον υπακούν τυφλά και να τηρούν τις εντολές Του. Το σε ποιες εντολές να υπακούν το αποφάσιζε το μαφιόζικο ιερατείο , ανάλογα με την πόλη-στόχο και το πόσο άδειο ήταν το ταμείο του κάθε φορά. Έτσι, η έλλειψη εθνικής συνείδησης από τα φανατισμένα στίφη των τσοπάνηδων – μαχητών, αναπληρωνόταν με ισχυρό θρησκευτικό συναίσθημα που  λειτουργούσε και σαν βασικός παράγοντας ενότητας και συνοχής μεταξύ  των ατόμων που αποτελούσαν τα ημιάγρια και άξεστα αυτά μπουλούκια. Μετά λοιπόν την κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία-ντοπάρισμα, τους εξαπέλυαν εναντίον γειτονικών πόλεων με στόχο την καταστροφή  και τη διαρπαγή του πλούτου τους. Ο βιβλικός μελετητής Ρέϊμοντ Σβάγκερ έχει βρει στη Παλαιά Διαθήκη 600 χωρία απόλυτης βίας, 1000 μεταβάσεις με βίαιες ενέργειες του τιμωρού Θεού, 100 χωρία που ο Θεός διατάζει ρητά τους «εκλεκτούς» του να σκοτώνουν άλλους ανθρώπους. Με λίγα λόγια, η βία είναι η πιο συχνά αναφερόμενη δραστηριότητα στην εβραϊκή Βίβλο, στο «ιερό» αυτό κομμάτι δηλαδή της Αγίας Γραφής. Μιας «σοφής» Γραφής που προσβάλει και υποτιμά βάναυσα κι ευθέως την κοινή λογική και νοημοσύνη. Ένα συνονθύλευμα κακοραμμένων και πλαστογραφημένων βιβλίων, που κυριαρχεί η γελοιότητα, η ανοησία, ανηθικότητα, το αίμα και το σπέρμα. Το θέλημα όμως αυτού του κατασκευασμένου για τις περιστάσεις Θεού, υλοποιείται διαχρονικά με τους διαδόχους του Ιησού, και διέπει μέχρι σήμερα τη σκέψη και τις πράξεις των θρησκόληπτων εβραίων σ’ όλες τις ιστορικές στιγμές που κατάφερναν να συγκροτηθούν σε κράτος. Αυτήν την απίστευτα ματοβαμένη, βάρβαρη, εγκληματική ιστορία του, ο «εκλεκτός» αυτός λαός μπόρεσε και την πέρασε σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη σαν κάτι το ιερό και άγιο μέσω ενός κειμένου με την ονομασία «Παλαιά Διαθήκη» που δυστυχώς διδάσκεται κιόλας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε όλες τις χώρες της χριστιανικής Δύσης, διαβρώνοντας τις παιδικές ψυχές με τα «θεόπνευστα κατορθώματα» κάποιων αγροίκων γιδοβοσκών της εποχής του Χαλκού. 
ΒΕΒΑΙΑ, η σύγχρονη σιωνιστική εβραϊκή ηγεσία προκειμένου να λεηλατεί απερίσπαστη τον πλούτο των εθνών, μέσω του κολοσσιαίου τραπεζικού συστήματος που διαθέτει και ελέγχει στις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη, εξοντώνει τους παλαιστίνιους και απειλεί με την ίδια τύχη τους γειτονικούς λαούς, με την πρόφαση ότι απειλείται  δήθεν η ίδια η ύπαρξή του Ισραήλ. Εξασφαλίζει έτσι –εν μέσω της καπιταλιστικής κρίσης και της όξυνσης των σχέσεων με την Ρωσία - όχι μόνο την ανοχή αλλά και την πολύπλευρη βοήθεια των ΗΠΑ, ΕΕ, και ΝΑΤΟ που χρειάζονται το νεοναζιστικό Ισραήλ για την διαφύλαξη των ενεργειακών ορυκτών της ευρύτερης περιοχής και των δρόμων μεταφοράς τους προς τη Δύση.  Κραυγαλέο δείγμα φαρισαϊσμού και υποκρισίας ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ,  είναι ότι θεωρούν  «κατάφωρη παραβίαση» της κυριαρχίας της Ουκρανίας την ανθρωπιστική βοήθεια που πρόσφερε η Ρωσία στους αμάχους- θύματα των νεοναζί στην Αν. Ουκρανία, αλλά «νόμιμη άμυνα» την εθνοκάθαρση που διενεργούν οι σιωνιστές στην πολύπαθη Γάζα. Κι ενώ το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ και με τις σφαγές των τζιχαντιστών του  «Ισλαμικού Κράτους» - που οργάνωσε κι εξόπλισε η CIA - στο Ιράκ και στη Συρία, οι γελοίοι ανεγκέφαλοι επίσημοι κι ανεπίσημοι της Δύσης προβάλουν και διαφημίζουν  τα μεταξύ τους μπουγελώματα. Τόσο πολύ συμπάσχουν με τα θύματα των κυβερνήσεών τους. Είναι όμως πολύ πιθανό, ο σε εξέλιξη οικονομικός πόλεμος Δύσης – Ανατολής λόγω της καπιταλιστικής κρίσης που μεγεθύνεται καθημερινά,  να προκαλέσει επέκταση των τοπικών πολέμων στη Συρία, Ιράκ, Ουκρανία, Λιβύη, Γάζα σε επίπεδα κοντά σε γενικότερη σύρραξη.  Ο λαός μας συνεπώς, πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση ώστε όχι μόνο να μην επιτρέψει αλλά και να ανατρέψει τα εθελόδουλα πολιτικά σκύβαλα της συγκυβέρνησης που συνάπτουν, ερήμην του, συμφωνίες για συμμετοχή της χώρας μας σε καταστροφικές πολεμικές περιπέτειες τις οποίες ήδη ετοιμάζουν οι τυχοδιωκτικές ηγετικές συμμορίες ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.
                                                             Κ. Α. Αποστολόπουλος
                                                     Δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου