Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

                     














                   Ντροπή, Αλέξη

Το τέστ μιας πολιτικής είναι πως ολοκληρώνεται, κι όχι πως ξεκινά. Η δαιμονοποίηση του Πούτιν δεν είναι πολιτική, αλλά άλλοθι για την απουσία πολιτικής. Το τέστ στην Ουκρανία δεν είναι η απόλυτη ικανοποίηση, αλλά η ισορροπημένη δυσαρέσκεια. ( Κίσινγκερ )

ΠΡΟΣ το παρόν όμως, φαίνεται ότι επικρατεί η άποψη του άλλου καθάρματος και συμβούλου πολλών αμερικανών προέδρων, του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, ο οποίος επιμένει ότι «για την Αμερική το κύριο γεωπολιτικό λάφυρο είναι η Ευρασία (Ουκρανία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν κλπ). Η Ευρώπη είναι το προγεφύρωμα της Αμερικής στην Ευρασιατική ήπειρο. Η διατήρηση αυτού του προγεφυρώματος και η επέκτασή του προς ανατολάς βρίσκονται σε άμεση συνάφεια με την ασφάλεια της Αμερικής». Φανταστείτε να έκαναν ανάλογες δηλώσεις Ρώσοι ιθύνοντες, λέγοντας ότι για τη Ρωσία το κύριο γεωπολιτικό λάφυρο είναι η Κ. Αμερική και το Μεξικό καθώς έχουν άμεση συνάφεια με την ασφάλεια της Ρωσίας. Θα είχε γίνει ήδη πόλεμος. Αλλά ευτυχώς στην άλλη πλευρά βρίσκονται νουνεχείς άνθρωποι κι όχι κανίβαλοι.  Ωστόσο, για τους θρασύτατους υπερόπτες της αυτοκρατορίας του κακού, ο μόνος  τρόπος για να επιβάλουν διεθνώς τη «δημοκρατία» τους, προκειμένου  να καταληστεύσουν τους πάντες,  είναι η βία και ο πόλεμος, οικονομικός και στρατιωτικός. Η Αμερική είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη, που  στα 240 χρόνια της ύπαρξής της βρίσκεται σε  πόλεμο τα 223. Έχει 950 βάσεις σε 140 χώρες που στοχεύουν κυρίως τη Ρωσία αλλά και την Κίνα, και φτιάχνει συνεχώς νέες. Προσπαθεί δε να πείσει τους πάντες ότι… συνεχώς απειλείται. Γι αυτό και χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τέτοιες απειλές, εξοπλιζόμενες με βαρύτατο κόστος, μέχρι τα δόντια, προκειμένου να αποτρέψουν και αν χρειαστεί να συντρίψουν τους Γιάνκηδες εισβολείς μαζί με τα Νατοϊκά ασκέρια τους.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η άθλια Συριζαϊκή «κυβέρνηση», άθυρμα στα χέρια των αμερικανών και ευρωπαίων  οικονομικών - και όχι μόνο – δολοφόνων, τρέχει με μεγάλη προθυμία να ικανοποιήσει όλες τις βρώμικες αποστολές που της αναθέτουν, χωρίς την παραμικρή αντίρρηση. Έτσι με εντολή του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, του ίδιου που οργάνωσε και διηύθυνε το ναζιστικό πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014, ο ανεκδιήγητος  πρωθυπουργός μας μαζί με τον φαιδρότατο ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά, πήγε στο Κίεβο ( 8 και 9 Φεβρ.) να νομιμοποιήσει και να αναγνωρίσει την παραπαίουσα κυβερνητική συμμορία των ταγμάτων εφόδου της Ουκρανίας. Αγκαλιές και φιλιά με ανθρώπους που διαπράττουν καθημερινά  πιο ειδεχθή εγκλήματα  από τους τζιχαντιστές στη Συρία (φρικτά βασανιστήρια, αποκεφαλισμοί, βιασμοί, εξαγωγή κι εμπορία οργάνων από αιχμαλώτους και ομήρους)  σε βάρος των ηρωϊκών πολιτοφυλάκων του Ντονμπάς της Αν. Ουκρανίας. Δηλαδή, σε βάρος των ανθρώπων που μάχονται εναντίον του ναζισμού και αρνούνται να ξεπουληθεί η χώρα τους στα δυτικά αρπακτικά των ΗΠΑ και της ΕΕ. Εγκλήματα που επιμελώς αποκρύπτονται από τα δυτικά κατευθυνόμενα ΜΜΕ καθώς τα θύματα δεν είναι «δικοί» τους αλλά ρωσόφωνοι που προφανώς δεν είναι άνθρωποι. Επισκέφθηκες ένα καθεστώς που εκθειάζει ως «ήρωες και πατριώτες», τους συνεργάτες των χιτλερικών στον Β’ Π.Πόλεμο ανεγείροντάς τους μνημεία, την ίδια στιγμή που καταστρέφει τα μνημεία όσων τους πολέμισαν. Πήγες λοιπόν, να συναντηθείς με τον ψυχοπαθή μεθύστακα Ποροσένκο, τον μεγαλοβιομήχανο πράκτορα της CIA  που τον τοποθέτησε σαν πρόεδρο της άτυχης χώρας, ώστε η Ουκρανία να αποτελέσει τον πολιορκητικό κριό εναντίον της Ρωσίας στη σύγκρουση που μεθοδευμένα ετοιμάζουν. Ενάμισυ εκατομμύριο άνθρωποι του Ντονμπάς έχουν εξαναγκαστεί να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς προς τη Ρωσία και τρία εκατομμύρια είναι οι μετανάστες από άλλες περιοχές της Ουκρανίας προς την Ευρώπη, για να σωθούν από τη φτώχεια και τις διώξεις των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου. Οι Έλληνες της Ουκρανίας, που βρίσκονται στην περιοχή της Μαριούπολης  και  γειτονεύει με το Ντονμπάς, κατηγορούνται από τα φασιστοειδή του Κιέβου ότι μιλούν «τη γλώσσα του Πούτιν», έτσι αποκαλούν τη Ρωσική γλώσσα,  και ελληνικά και όχι την ουκρανική, απειλούμενοι συνεχώς με διώξεις.  Θα το θέσεις αυτό Αλέξη στον ψυχάκια Ποροσένκο ή θα το παραβλέψεις και θα  του υποσχεθείς ότι θα κάνεις ότι μπορείς για βοήθεια και στήριξη του εγκληματικού καθεστώτος από την ΕΕ;  
   
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ   σου Αλέξη, δεν έγινε σε τυχαία χρονική στιγμή. Έγινε  σε μια περίοδο που τα φασιστοειδή του Κιέβου κλιμακώνουν επικίνδυνα τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον των αγωνιστών του Ντονμπάς, δολοφονώντας κυρίως αμάχους, καθώς μόλις αντιμετωπίζουν τους ένοπλους μαχητές το βάζουν στα πόδια. Ενεργούν σαν διεθνείς προβοκάτορες, εξυπηρετώντας τα σχέδια του βαθέως αμερικανικού κράτους και των ομοίων του στην ΕΕ, που επιδιώκουν όχι μόνο την ένταση αλλά και την σύγκρουση με την Ρωσία. Έχουν μεταφέρει τεράστιες δυνάμεις του ΝΑΤΟ ακριβώς στα σύνορα της Ρωσίας με τις βαλτικές χώρες την Πολωνία και την Ρουμανία, για να αντιμετωπίσουν δήθεν την… «επιθετικότητα» της Ρωσίας. Τροφοδοτούν παράλληλα τον πόλεμο στη Συρία και δημιουργούν ένταση στην περιοχή μας μεταξύ Αλβανίας(Κοσόβου)-Σερβίας και Ελλάδας –Τουρκίας.  Αλέξη, σε εκθέτουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Ακολουθείς ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, που συνεχώς σε απομακρύνει ακόμα και από τους πιο αφελείς κι εύπιστους οπαδούς σου. Και δεν είναι τυχαίο. Οι ευρωνατοϊκές συμμορίες θέλουν να έχουν κοντά τους όσο μπορούν περισσότερους συνενόχους για να τους χρησιμοποιήσουν εναντίον των λαών στην επερχόμενη σύγκρουση, κι εσύ είσαι ένας απ’ αυτούς.  Η δήθεν πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της «κυβέρνησής» σου, δεν είναι παρά μια εντελώς μονοδιάστατη πολιτική εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου της ευρωνατοϊκής συμμορίας.

                                                      Κ. Α. Αποστολόπουλος


                                          Δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου