Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

     














                Η απάτη του ανασχηματισμού

Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, κι άλλη μια, στις τόσες απάτες του Τσίπρα και της ηγετικής κλίκας του Συριζα,  δεν προξένησε καμία εντύπωση στο λαό που βιώνει καθημερινά το τι σημαίνει η προσήλωση σε μια Ευρώπη φιλική προς το μεγάλο κεφάλαιο κι εχθρική προς τους λαούς της. Άλλωστε, στην παρέα Τσίπρα, η απάτη, το ψεύδος, ο εμπαιγμός, ο τυχοδιωκτισμός, έχουν γίνει πια δευτέρα φύσις. Ακόμα και μεταξύ τους, είμαι βέβαιος,  κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Όμως τώρα, όλα τα φορτία ψεύδους, κυνισμού, ταχυδακτυλουργίας έχουν τελειώσει. Τίποτα καινούργιο δεν έχουν πια να πουν. Ανακυκλώνουν κι επαναλαμβάνουν τα χιλιοειπωμένα ψεύδη που έλεγαν οι προκάτοχοί τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εγκλωβίσουν τη χώρα μας όλο και πιο βαθιά στις δομές της ευρωπαϊκής μαφίας και της ληστρικής συμμορίας του ΝΑΤΟ. Αν δεν τους βλέπεις, αλλά ακούς τους ανιαρούς και προσβλητικούς για την νοημοσύνη μας διαλόγους στην ΤV, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις σε ποιο από τα τρία κόμματα ανήκει ο κάθε ομιλητής. Αυτή είναι η κατάντια των Συριζαίων. Ταύτισαν απίστευτα γρήγορα την πολιτική τους με εκείνη της  ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δυσκολεύοντας εξαιρετικά τη δουλειά του Κούλη, της Φώφης και της κλίκας τους, που αγωνίζονται με κραυγές, απειλές και καραγκιοζιλίκια να δείξουν ότι είναι διαφορετικοί.  Παρ’ ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει ακριβώς τα ίδια, παρ’ ότι έχουν παραχωρήσει κι αυτοί την εθνική κυριαρχία, παρ’ ότι δρομολόγησαν την εκποίηση της χώρας και την εξαθλίωση του λαού της, δεν μπορούν να χωνέψουν πως αυτό το «κωλόπαιδο», όπως το αποκαλούν, τους ξεπέρασε κι έγινε ο πιο αγαπημένος των αφεντικών τους. Αλλά, η ιστορία μας διδάσκει ότι κόμματα και αρχηγοί που σφετερίζονται, εμπορεύονται και πλαστογραφούν τις ιδέες της Αριστεράς, υπηρετώντας δουλικά τον καπιταλισμό, ξεπερνούν σε καταστροφικότητα όλους τους άλλους υπηρέτες του βάρβαρου  συστήματος, διότι μεταλλάσουν την Αριστερά σε χρήσιμο και πολύ αποτελεσματικό εργαλείο του. Και είναι αυτή ακριβώς η μεγάλη απάτη της «αριστερής» εμπορίας που προσδίδει στον Τσίπρα και την παρέα του την πιο κορυφαία διάσταση των πολιτικών απατεώνων. Όσο δε βλέπουν τη συνεχή δημοσκοπική τους κατάρρευση, έχουν γίνει αδίστακτοι στους λόγους και στις πρακτικές τους, δεν βάζουν όρια, ούτε έχουν αναστολές.

 ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, κατά κανόνα, «ανασχηματίζονται» όταν αρχίζουν να καταρρέουν υπό το βάρος των αδιέξοδων πολιτικών τους. Κάθε ανασχηματισμός είναι μια πράξη εξαπάτησης κι αποπροσανατολισμού του λαού. Διότι, επιχειρεί να αποδώσει τη χρεοκοπημένη κυβερνητική πολιτική σε πρόσωπα, φορτώνοντας σ’ αυτά τους «κακούς» χειρισμούς, που δήθεν θα αποφύγουν οι αντικαταστάτες τους, καλλιεργώντας έτσι νέες αυταπάτες στον κόσμο. Ο τωρινός ανασχηματισμός, είναι η τελευταία προσπάθεια του Τσίπρα να αποφύγει τις εκλογές και ταυτόχρονα να εξακριβώσει με ποιους θα συμπράξει, αν χρειαστεί, στη Βουλή ώστε να μην καταρρεύσει όταν εισηγηθεί τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.  Δεν νομίζω όμως ότι σε ένα λαό που βιώνει στο πετσί του την «αριστερή» ισοπέδωση της ζωής και των ονείρων του θα υπάρξουν πολλοί που θα παραπλανηθούν από κάποια αλλαγή των προσώπων-εκτελεστών του. Και μάλιστα, όταν αυτή η αλλαγή προοιωνίζει όχι μόνο επιτάχυνση εφαρμογής των ήδη υφισταμένων «μεταρρυθμίσεων» αλλά και την επιβολή χειρότερων στη χρεοκοπημένη μας χώρα, καθώς μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα μαζευτούν στο Γιούρογκρουπ όλοι οι υποτελείς στο γερμανικό κεφάλαιο, πρέπει - στα πλαίσια της δεύτερης αξιολόγησης -  να έχουν ληφθεί ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 93 μέτρα, που θα δώσουν και το τελειωτικό χτύπημα στην πολύπαθη  χώρα μας.

ΑΝ ΚΥΤΑΞΕΙ κανείς τα βιογραφικά  των νέων υπουργών, θα καταλάβει τι μας περιμένει. Για παράδειγμα, ο νέος ΥΠΟΙΚ Δημ. Παπαδημητρίου, ένας άνθρωπος των τοκογλύφων και του Σιωνισμού, γεννήθηκε απλά στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στην Αμερική, όπου είναι άριστα δικτυωμένος με αμερικανικούς πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους. Είναι πρόεδρος του Οικονομικού Ινστιτούτου Levy, που ίδρυσε το 1986 ο σιωνιστής, «φιλάνθρωπος»  αρχαιοκάπηλος Leon Levy, ρημάζοντας τις αρχαιότητες σε Ελλάδα και Ιταλία, κατηγορούμενος και για «αμφισβητήσιμες πρακτικές και παραεμπόριο». Βασικός χορηγός και συνεργάτης του Ινστιτούτου είναι και ο γνωστός μεγαλοαπατεώνας, κερδοσκόπος και συντονιστής των «χρωματιστών επαναστάσεων» Τζ. Σόρος. Ο Levy, ήταν  (ψόφησε το 2006) σύμφωνα με την εφημερίδα του αμερικανικού κεφαλαίου WSJ, «μια επενδυτική ιδιοφυία καθώς δημιούργησε τα hedge funds και τα mutual funds». Δηλαδή δημιούργησε τα «επενδυτικά κεφάλαια» που σήμερα καταληστεύουν όχι μόνο τη χώρα μας αλλά όλη την ανθρωπότητα, επιτείνοντας την κρίση και δημιουργώντας συνθήκες πολέμου. Σ’ αυτό το Ινστιτούτο λοιπόν είναι πρόεδρος ο «έλληνας» ΥΠΟΙΚ , τη δε γυναίκα του, τη Ράνια Αντωνοπούλου (μέλος του think tank του Σόρος), την έκαναν υπουργό γιατί είναι κι αυτή διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των δύο φύλων, στο ίδιο Ινστιτούτο Levy, στη Νέα Υόρκη. Εδώ ανέλαβε το αξίωμα της Αναπληρώτριας υπουργού εργασίας αρμόδιας για την καταπολέμηση της ανεργίας, παρακαλώ. Είναι γεγονός πως πιο κατάλληλο πρόσωπο δεν μπορούσε να βρεθεί. Οι άνεργοι πρέπει να πανηγυρίζουν, τα πιόνια του Σόρος θα τους σώσουν. Ανεργία, τέρμα από αύριο. Έτσι οι αμερικανοσιωνιστές με τους ανθρώπους τους σε βασικά υπουργεία, αφαιρούν από τους γερμανούς μέρος του έλεγχου της οικονομίας της χώρας μας. Τελικά, σε όλα τα υπουργεία πλέον  τοποθετήθηκαν υπάκουοι και πρόθυμοι υπουργοί να εφαρμόσουν, κατά γράμμα και γρήγορα, τα μνημόνια που  θα καταργούσαν.  Κι αυτό, γιατί ετοιμάζονται να αποδεχτούν χωρίς γκρίνιες και διαφοροποιήσεις, το 4ο μεγάλο Μνημόνιο, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη «διευθέτηση»  του χρέους που τους έχουν υποσχεθεί οι αμερικανοί. Θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος με τον άθλιο θίασο των ΣυριζΑνέλ, που χρησιμοποίησαν επιτυχώς οι ξένοι και ντόπιοι μαφιόζοι του χρήματος  προκειμένου να εκποιηθεί όλη η χώρα  και να εξαθλιωθεί απόλυτα ο  λαός της. Τώρα αφού η «δουλειά» έγινε, θα τους πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες και θα επαναφέρουν τους παλιούς για τη «συνέχιση του ανύπαρκτου πλέον κράτους». Τελικά, στο λαό  δεν έχει απομείνει τίποτα παρά μόνον οι αλυσίδες του χρέους. Είναι χρέος λοιπόν κάθε συνειδητού πολίτη αυτής της χώρας να ενταχθεί και να συμπορευτεί με ταξικά συνδικάτα και οργανώσεις ώστε να σπάσουμε οργανωμένα τις αλυσίδες και να ανατρέψουμε αυτούς που μας αλυσόδεσαν.

                                                Κ. Α. Αποστολόπουλος

                                        Δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου